Blogi

Kausi aloitettiin rekrytoimalla uusia tiimiläisiä vanhojen valmistuneiden, tai uusien tuulien mukaan lähteneiden tilalle. Tälle kaudelle tiimin vahvistukseksi rekrytoitiin n. 30 henkeä eri koulutusaloilta. Ensimmäiseksi heidät jaettiin omien mieltymysten mukaisesti osa-alueisiin, joita ovat aero, alusta, business, moottori, runko sekä sähkö.

Hei. Olen Aleksi Kerola ja toimin tämän kauden tiimin tiimimanagerina. Tiimimanagerina toimin tiimin toisen johtajana teknisen johtajan lisäksi, ja tehtäviini kuuluu kaikki muu johtaminen mitä tekniselle johtajalle ei kuulu.

Olen Tapio Nokkonen. Vastaan tänä vuonna FS2018 Yamaha moottorin käynnistysmoottorin valinnasta ja toteutuksesta sekä osallistun sähköjärjestelmän valmistukseen ja huoltoon.

Olen Santeri Rahkola ja vastaan tänä vuonna auton alustan ja jarrujen suunnittelusta ja valmistuksesta, eli käytännössä pidän huolta, että autossa on alla neljä pyörivää pyörää.

Olli: Olen Olli Pernu ja toimin moottorin osa-aluevastaavana Henrin kanssa. Aiempina vuosina olen ollut mukana runko osa-alueessa ja aina rungon valmistuttua siirtynyt moottori osa-alueeseen.